9. huhti, 2017

Vaalityö on tehty

Tänään kuntalaiset äänestävät tulevan kauden päättäjät. Oma vaalityöni on toisaalta ollut pitkäjänteistä  että kampanjointia kisanumerolla viimeinen kuukausi. Pitkäjänteistä työtä päättäjän kengissä on tehty sekä kiinteistöliikelaitoksen johtokunnassa että varavaltuutettuna. Työ on usein näkymätöntä, luet ja perehdyt asioihin, otat palautetta vastaan, viet asioita virkamiehille ja toisinpäin. Välillä saa kommentoida aiheita lehdistölle. Olen enemmän puurtaja ja asioista selvää ottava, vaihtoehtoja ja kehittämistä pohtiva kuin itseäni aktiivisesti esiin tuova. Jokainen tekee työtä omalla persoonallaan, hyvä näin. Erilaisia vahvuuksia tarvitaan, jotta syntyy monipuolinen ja laaja-alainen päättäjien joukkue, jossa oma joukkue on osa lenkkiä.

Kuukauden ponnistelu numerolla, itseä esille tuoden ja markkinoiden on ollut erilaisia kohtaamisia, keskusteluja erilaisista aiheista, hieman mainosten luukuttamista, somessa päivittämistä, linkkien jakamista, liikkumista Vuokko-paita tai kampanjatakki päällä. Näkyvyyttä on tavoiteltu eri tavoin. Työ on tehty oman työn ja luottamustöiden ohella. Olen hyvin työsidonnainen ja hoidan minulle annetut tehtävät tunnollisesti. Toivon saavani näin kolmanella yrittämisellä valtuutetun paikan. Työ ja luottamus mitataan tänään. Katsotaan jääkiekkotermein "Tekeekö Puljujärvi maalin?" Toinen maali on, jos tyttäreni  Viivu Seila menee myös läpi.

Lämmin kiitos kaikista kohtaamisista, työstä tukijoille, ystäville ja lähipiirille. Illalla jännitetään Varsinais-Suomen sd-piirin, Turun ja oman sekä tyttären menestymistä.