11. syys, 2017

Haen jatkokautta Varsinais-Suomen SDP:n puheenjohtajana

Varsinais-Suomen SDP:n puheenjohtaja Vuokko Puljujärvi asettuu ehdolle kolmannelle kaudelle vuosille 2018- 2019.  Puljujärvi kertoo saaneensa alkuvuodesta ja kevään aikana yhteydenottoja, joissa on tiedusteltu hänen halukkuuttaan jatkaa tehtävässä, vaikka hän syksyllä 2015 ajatteli kahden kauden riittävän.

- Harkitsin asiaa perusteellisesti ja totesin intoa ja paloa vielä olevan. Molemmat kaudet ovat olleet erilaisia, uskon että kolmannella kaudella minulla on kokemuksen lisäksi annettavaa, tarmokkuutta ja aikaa aiempaa enemmän jatkaa pitkäjänteistä työtä piirin ja puolueen eteen.

- Olen järjestöihminen, nautin  kehittämisasioista ja alueen aktiivien sekä kuntalaisten kohtaamisista heidän tilaisuuksissaan,  kuuntelen herkällä korvalla toiveita ja palautteita. Vien niitä eteenpäin oikeille tahoille. Työssä on siis vuorovaikutusta moneen suuntaan.  


Puljujärvi uskoo, että tehtävän hoitoa helpottavat mm. hyvät suhteet yhdistyksiin ja puoluejohtoon.

- Koen tärkeänä tehtävässä tukea ja kannustaa osastojen aktiiveja heidän tärkeässä alueellisessa työssään. Kehitettävää sekä omassa että piirin toiminnassa löytyy vielä myös poliittisesta sisältötyöstä.

Puljujärvi toivoo uuden piirihallituksen jäsenten edustavan laajasti aluetta tuoden mukanaan intoa, rohkeutta ja sitoutumista tulevan kauden asioihin ja haasteisiin.

- Maakunta- ja sote-uudistus tuo toteutuessaan piirille uudenlaisen roolin. Myös vuoden 2019 eduskuntavaalit ovat jo nurkan takana.

Varsinais-Suomen SDP valitsee piirin puheenjohtajiston ja piirihallituksen vuosiksi 2018- 2019 piirikokouksessa Raisiossa 14.10.