16. tammi, 2022

Vuokosta sanottua

Vaalien kohtaamiset ovat vähissä, kaikki eivät voi olla somen vaalipaneeleissa eivätkä videot ole itselleni luontevin keino markkinointiin. On yksi tapa kysyä lähipiiriltä, ystäviltä ja tukijoilta, millainen olen? Tässä näkemyksiä ja kokemuksia: 

❤ Vuokko on niitä harvinaisia politiikkoja, joka tekee politiikkaa muiden kuin itsensä puolesta.

❤ Vuokko on vahva, itsenäinen, määrätietoinen, sinnikäs, empaattinen, auttavainen, välittävä, huumorintajuinen, hyvä äiti ja ihan oikea demari.

❤ Vuokko tarttuu hommiin, selvittää perusasiat ja taustat. On aina asiallinen ja rauhallinen.

❤ Vuokolla on erinomainen ymmärrys sosiaali- ja terveysalan työkentästä, koska on siellä itsekin pitkään työskennellyt.

❤ Vuokko hoitaa asiat, jotka lupaa tehdä, heti ja nopeasti. Ystävänä luotettava ja ihana, aina auttamassa, jos apua tarvitsee. Vuokon kanssa on helppo keskustella ja toimia, olet hyvä ystävä ja on ilo olla ystäväsi.

❤ Vuokon kokemus kunnalliselta puolelta yhdistettynä kykyyn nähdä asioita kokonaisvaltaisesti, tekee hänestä erinomaisen edustajan yhteisten asioiden hoitoon

❤ Vuokko on luotettava, viisas, helposti lähestyttävä, hyvä kuuntelija, harkitseva, sydämellinen ja tunnollinen.

❤ Vuokolla on vahvaa osaamista juuri niistä asioista, joista aluevaltuusto päättää. Työkokemus kotihoidosta ja työsuojelusta ovat antaneet laajan näkemyksen ja ymmärryksen tämän alan työtehtävistä, siitä miten palveluketju toimii päätöksenteosta siihen, kun asiakas saa palvelun. Harvalla ehdokkaalla on näin laajaa tietämystä, mitä asioita tulisi toimintatavoissa ja organisaatiossa muuttaa, jotta sote henkilökunta jaksaisi tuottaa laadukasta palvelua kaikille asiakkaille.

❤ Vuokko on ahkera ja sitoutunut kaikkiin tehtäviin, joihin hänet on valittu. Hänen tapansa hoitaa asioita on ratkaisukeskeinen, sillä päätöksenteossa tarvitaan joustavuutta jääräpäisyyden asemasta. Parhaat ratkaisut tehdään yhdessä neuvottelemalla. Hänelle tulee aina yhteinen etu ennen omaa etua.

❤ Vuokko on tunnollinen, osaava ja ahkera. Hän ottaa asioista selvää ja hoitaa vastuullisesti niin työnsä kuin luottamustoimensakin.

❤ Vuokko on aikaansaava, sitoutunut ja ymmärtää monenlaisia elämäntilanteita. Jaksaa neuvotella, tarvittaessa osaa olla jämäkkä. Tuntee sote-alaa ja tietää haasteet.

❤ Vuokko on ihmisenä empaattinen, iloinen ja reipas. Hän tarttuu asiaan, kun asiaan innostuneesti. Ehtii joka paikkaan mistä on kiinnostunut ja kuuntelee kaikkia, joilla on hänelle sanottavaa. Ottaa selvää asioista ja perustelee mielipiteensä.

❤ Vuokon ammatillinen tausta on erinomainen aluevaltuustoon valittavalle; hän on kunnallisten palvelujen asiantuntija ja palveluja tuottavien työntekijöiden ääni. Oikeudenmukaisten päätösten tekijä!

❤ Vuokko on asioihin paneutuva, ahkera, aktiivinen ja yhteistyökykyinen

❤ Hyvä ystävä useamman vuoden takaa. Puoluetoveri ja järjestökaveri parhaasta joukosta. Aina yhtä läheinen on sitten viime tapaamisesta kuukausi tai vuosikulunut eli mutkaton sekä ymmärtäväinen. Jalat maassa, koska monissa syvissä liemissä keitetty ja omien kokemuksiensa kautta elämää elänyt nainen isolla N:llä. Hyvinvointialueen vaikuttajiin luettava persoona laajan osaamisensa kautta.